Om Oss

Varmt välkommen till vår nya webbutik! Vad kul att du vill veta mer om oss!

Vi på Prondy älskar julen och vårt mål är att ge julen det där lilla extra, och nej… Vi har inte tagit fram ett unikt sillrecept som kommer slå farmors inlagda sill. Vi har däremot tagit fram vad vi tror kommer vara Sveriges roligaste och fulaste jultröjor!

Varför startade jag Fulajultrojor.se?

Året var 2017. Jag var ute efter en rolig jultröja att kunna bära under firmafesten och julmiddagen med familjen. Efter många timmars googlesökningar insåg jag att utbudet inte fanns i Sverige! Alla tröjor var så tråkiga! Det behövde vi naturligtvis ändra på.

Efter att pitchat idén för flera närstående sa alla samma sak. Vi älskar idén! Jag började genast spendera hela kvällar och helger med att designa och ta fram 100-tals olika motiv.  Efter oändligt av telefonsamtal, skypemöten, leverantörskontakt och prototyper började min idé bli verklighet och nu är vi här! Företaget Prondy startades 2018 med ett mål. Att sprida glädje och riktigt roliga designs som vi tror kommer göra succé på era julfester!

Vårt största fokus kommer alltid vara våra kunder! Vi hoppas att våra tröjor kommer skänka er lika mycket glädje som de har skänkt oss. Webbutiken öppnade den 1a November.

Vår vision

Vi vill erbjuda den svenska befolkningen något helt unikt. Härliga och mjuka stickade jultröjor med roliga motiv som får folk att le. För det ju det som julen egentligen handlar om. Just nu har vi ett relativt litet utbud men vi har stora planer på att erbjuda matchande jultröjor till familjer, par, kompisar och barn. The sky is the limit! Våra tröjor kan bäras på firmafesten, julbordet, Ugly Christmas Sweater Partys eller funkar utmärkt till att ha under familjemiddagen. Inget gör oss gladare än att göra er nöjda. Tagga oss gärna @Fulajultrojor på instagram när ni lägger upp era bilder så vi kan sprida den fantastiska julglädjen som kommer med en “Ugly Christmas Sweatrer” ful jultröja.

Vi på Prondy önskar er en riktigt god jul!