Integritetspolicy

Inledning

Tack för att du väljer Fulajultrojor.se!

Vi på Prondy värnar om din personliga integritet när du använder dig av våra tjänster. Därför har vi en policy som förklarar hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter. Vår policy kan komma att ändras, var därför noga med att kontrollera vad som gäller. Den senaste versionen av vår integritetspolicy hittar ni alltid tillgängligt på Fulajultrojor.se

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?

Bolaget Prondy AB som äger varumärket Fulajultrojor.se är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och är även ansvarig för att dina uppgifter hanteras på ett korrekt sätt i enlighet med lagstiftningen.

GDPR – Dina rättigheter

General Data Protection Regulation är en EU-förordning som reglerar hur vi får behandla personuppgifter.

Du kan läsa mer om lagen och dina rättigheter på Datainspektionens hemsida

Informationshantering

Vi samlar in så lite information som möjligt. Den information vi samlar in är den information som krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig och för att du ska kunna fullgöra ditt åtagande mot oss (alltså betala för din beställning).

Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner Klarna ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura.

När du betalar med kort krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och Klarna sköter kortbetalningar åt oss.

Hur använder vi den här informationen?

Vi samlar in och lagrar sådan information om dig som du själv lämnar till oss, som t.ex. namn, adress, personnummer, e-postadress och mobilnummer samt informatiom om hur du vill bli kontaktad av oss (E-post och/eller SMS)

Vi samlar även in uppgifter vid köp och besök till vår hemsida som t.ex. information om köpta varor, pris och datum.

Dessutom behöver vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress och telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information eller annan viktig information.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng för att kontrollera skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookies

En kaka (Cookie) är data som webbplatsen du besöker begär att få spara i din webbläsare. Dessa används för att ge en besökare tillgång till olika funktioner.

Vi använder cookies för att underlätta analyser av trafiken till vår webbplats och för att kunna skapa en bättre användarupplevelse. Det kan innebära att vi sparar information om besökares tidigare besök samt vilka sidor som besökts på vår webbplats och för att kunna lagra dina varor i din inkorg om du lämnar vår webbplats.

En av de tjänster och verktyg som vi använder är Google Analytics. Även dessa tjänster använder cookies. Här kan du läsa mer om hur google anväder informationen.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi säljer inte dina personuppgifter till någon och vi delar naturligtvis inte ut dina personuppgifter till vem som helst. I vissa fall kan vi dock komma att dela dina personuppgifter med utvalda tredjehandsparter. Om det skulle ske ser vi till att överföringen sker på ett säkert sätt som bevarar din integritet.

Vi samarbetar med Klarna och vissa delar av dina uppgifter skickas vidare till klarna när du handlar ifrån oss. Detta är för att möjliggöra för både oss och klarna att utföra och administrera ditt köp, hantera tvister och även för att förhindra bedrägerier. För personuppgifter som delas med Klarna gäller Klarnas integritetspolicy.

Hur länge behåller vi era uppgifter?

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på vår webbplats sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst. Vi kan även se och redigera denna information.

Uppgifter från den ekonomiska transaktionen sparar vi bara som underlag av legala skäl och kan därför inte raderas.

Vad har du för rättigheter?

I enlighet med GDPR har du flera rättigheter. Vi värnar om våra kunder och vill att ni ska känna er trygga när ni handlar hos oss.

Du har rätten att bli bortglömd.
Du har rätt till registerutdrag.
Du har rätt till dataportabilitet.
Du har rätt att återkalla ditt samtycke för behandling av uppgifter.
Du har rätt att få eventuella uppgifter rättade.

Kontakt

Om du önskar att få mer information om hur vi arbetar med personuppgifter så kan ni gärna kontakta vår kundtjänst. Se våra kontaktuppgifter nedanför.

Prondy AB
Timvinkelvägen 34
136 47 Haninge
E-post: Info@fulajultrojor.se
Org. nr: 559167-3123
VAT: SE559167312301